Wat is “sleeking”?

Wenst u uw drukwerk een extra waarde te geven of enkele elementen in uw drukwerk te laten uitspringen?

Bibibliofilm presenteert u met genoegen de Sleeking oplossingen.
Het concept Sleeking is uitgevonden door GMP in 2014 en is ondertussen uitgegroeid tot een echte hype in de grafische sector!.
Sleeking biedt alle applicaties aan waarbij u via een bepaalde temperatuur en druk gedeeltelijk vernis aanbrengt op de digitale toner (polymeer) van uw drukwerk. Deze vernis kan zowel in glanzend als hologram maar ook met de foil afwerking in goud, zilver, blauw, rood, groen en zelfs in het wit!


Via een chemische reactie tussen de toner, de temperatuur & de folie wordt deze methode tot stand gebracht en mede dankzij uw creativiteit kan u zeer uniek en superieur drukwerk aanleveren aan uw klanten.
Samengevat heeft u de keuze uit 2 soorten afwerking: een volle of spot vernis.
Deze afwerking, gaat op de volledig oppervlakte van uw printbeeld hechten of gedeeltelijk als uw geprint heeft op een softtouch film, deze draagt ook de naam GMP Silk Feel Q.
Afhankelijk van wat uw klanten wensen kan u op zeer korte termijn een afwerking aanbieden in het mat, glanzend, metaalkleur en zelfs met een hologram!

De Sleeking applicaties zijn ongelimiteerd! Deze afwerking procedures kunnen verwerkt worden in :
boekkaften, verpakkingen, visitekaarten, etiketten, gelegenheidsdrukwerk, menu’s, uitnodigingen, wenskaarten & nog veel meer!
Om dit aanbod voor u nog aantrekkelijker te maken zijn de GMP toestellen waaronder de GMP Qtopic 380R niet enkel geschikt voor sleeking maar zijn dit ook pelliculeertoestellen.
M.a.w zijn deze geschikt voor het enkelzijdig lamineren, het volledig vernissen van uw drukwerk en zijn deze geschikt voor alle Sleeking applicaties!

Sleeking1

Meer info

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s